Instal·lem persianes amb estil i personalitat.

Des de Fusteria Ribes et proposem una gran i atractiva gamma de persianes de FINSTRAL, de diferents models, colors i superfícies perquè s’ajustin amb perfecta harmonia amb l’estructura i disseny de la teva llar.

Les nostres persianes es caracteritzen per ser totalment practicables i corredisses. A més, comptem amb el valor afegit que proporcionen un estalvi energètic: aïllen del fred a l’hivern i protegeixen de l’excés de calor en les estacions més caloroses.

Instal·lació de persianes Finstral de Fusteria Ribes

Persianes mallorquines

Aquest tipus de persianes, malgrat no tenir tanta flexibilitat, confereixen a l’estructura de la casa una elegància notable d’estil romàntic.

Porticó exterior

Si vols dotar la teva llar amb un estil rústic i fer de la fusta l’element primordial, els porticons exteriors són la solució que estàs buscant. Els porticons transmeten un ambient sòlid i agradable i compten amb tots els avantatges dels materials propis de FINSTRAL.

Porticó interior

Aquests tenen l’avantatge que es poden manipular des de l’interior. Són molt típics en les nostres regions mediterrànies i els pots trobar amb molts colors i superfícies variades.

Sabies que…

Les persianes són un element molt important alhora d’aïllar del fred i la calor? 

Comença a estalviar diners instal·lant unes persianes aïllants. 

T’oferim verandes per gaudir de l’espai exterior.

Transformem un espai amb efecte panoràmic! Gràcies a les verandes i els tancaments de FINSTRAL obtindràs la sensació d’estar a l’aire lliure i gaudir d’espais naturals i del seu entorn durant tot l’any.

Instal·lació de verandades i altres tancaments de Finstral

Verandes

Les nostres verandes són molt funcionals. Disposen de perfectes sistemes de ventilació i obertures, a la vegada de transportar-lo creant un ambient natural, acollidor i lluminós.

Tancaments per balcons

A través dels tancaments especials per balcons de FINSTRAL, t’oferim la possibilitat d’aprofitar l’espai de casa que tant tagrada amb els recursos òptims per protegir-lo del vent i les condicions atmosfèriques.

Miradors i claraboies

Converteix la teva teulada en un espai obert amb l’aplicació dels tancaments de vidre de FINSTRAL òptims per gaudir de la màxima lluminositat. Amb la nostra instal·lació obtindràs un espai ple d’encant i vida.

Sostres vidrats

Aquesta tècnica permet l’entrada de llum i, alhora, ens ajuda a protegir eficaçment el nostre espai contra les precipitacions i la brutícia. T’oferim una instal·lació perfecta per protegir el porxo, terrassa o qualsevol altra zona exterior.