Instal·lem portes corredisses per la seva llar.

Si persegueixes la sensació d’estar en un espai obert o busques que entri molta llum natural a casa teva les estructures dotades d’una àmplia superfície de vidre i de grans obertures de FINSTRAL en són la solució idònia. Disposem de diferents models al gust de cada client i ens encarreguem de tot el procés d’instal·lació de principi a fi.

Instal·lació de portes corredisses Finstral

Porta corredissa

Aporten una major comoditat, ideal per a grans obertures. Les portes corredisses de FINSTRAL compleixen totes les condicions de funcionalitat, són perfectament hermètiques, de gran confort i amb un preu molt assequible.

Porta plegable

El seu mecanisme permet una obertura quasi completa, idònia si estàs buscant fusionar l’espai interior amb l’exterior de la casa.

Frontals vidrats

És convenient escollir aquesta opció si vols ressaltar les vistes de casa teva o del teu negoci. Aporta naturalitat, elegància i confereix a l’espai una sensació d’amplitud. És un sistema relativament modern que difumina la separació entre l’espai interior i l’exterior.

Sabies que…

Només canviant les finestres i portes de vidre pots estalviar fins a un 50% en calefacció? 

Fes sostenible la teva llar i comença a crear un món millor. 

Avantatges i prestacions de les nostres portes corredisses FINSTRAL:

Protecció tèrmica i estalvi de calefacció
Les portes i finestres de PVC es caracteritzen per un excel·lent aïllament que deriva en un estalvi de calefacció a l’hivern i protegeixen l’habitatge de la calor durant l’estiu.
Protecció solar i tèrmica
Aquest model protegeix de l’escalfament excessiu a l’interior de la casa, gràcies a la funció d’absorció que fa el vidre exterior del producte.
Hermètics a la pluja i al vent
Les condicions de qualitat i els serveis de construcció i muntatge totalment fiables que ofereix FINSTRAL garanteixen una perfecta resistència als canvis climatològics.
Aïllament acústic
Les finestres de FINSTRAL estan fabricades amb un material òptim per a garantir un perfecte aïllament acústic.
Protecció antirobatori
L’equipament de les nostres finestres i portes està preparat per impedir els robatoris i, entre els nostres serveis, pot augmentar la teva seguretat per obtenir una major protecció.
Prevenció dels riscos
La nostra empresa garanteix una seguretat dels materials utilitzats per evitar les possibles lesions causades per les superfícies de vidre.
Disseny i fabricació a mida
Fabricació de les portes i finestres a mida i al gust dels nostres clients perquè s’adapti al disseny de la teva llar.