Instal·lem portes d’entrada per al seu habitatge.

De forma totalment personalitzada, elaborem la porta d’entrada del seu habitatge. L’entrada d’una llar ha de ser la carta de presentació de la casa i per tant, és important cuidar-la o reformar-la si és necessari. Com a distribuïdors de FINSTRAL comptem amb un gran catàleg de models fets amb els millors materials, de total confiança i fiabilitat i amb una gran varietat de dissenys, textures i colors perquè s’adaptin perfectament al seu gust.

Instal·lació de portes d'entrada de Finstral

Portes d’entrada de PVC

Les portes de PVC són versàtils i funcionals. Ofereixen totes els avantatges dels nostres productes, amb moltes possibilitats de disseny i a un preu molt econòmic.

Portes d’entrada de PVC i alumini

L’alumini combinat amb el PVC aporta més elegància, distinció i personalitat. Tenim un model per a cada client. A més, pel que fa a les seves prestacions funcionals, cal dir que són molt resistents a la intempèrie i requereixen un baix manteniment.

Portes d’entrada d’alumini

Gràcies a la seva superfície d’alumini, aporten una major resistència, durabilitat i seguretat davant de qualsevol canvi climatològic i pot escollir el color tant de l’interior com de l’exterior de la porta.

Sabies que…

El 25% dels robatoris es podrien evitar només canviant la porta d’entrada de la llar? 

Passa’t a les portes de seguretat FINSTRAL i queda’t tranquil. 

Avantatges i prestacions de les nostres portes d’entrada:

Equipament de seguretat
Les portes d’entrada de FINSTRAL estan fabricades per garantir una seguretat absoluta, que pot ampliar amb altres materials addicionals.
Qualitat i funcionalitat
Gràcies a la fabricació dels nostres productes amb els materials més innovadors i fiables, la qualitat i la funcionalitat de les nostres portes d’entrada està garantida.
Aïllament tèrmic
Les portes d’entrada de FINSTRAL es caracteritzen per un aïllament de la temperatura gràcies a la qualitat dels seus materials.