Instal·lem portes i finestres a mida per a obra nova o renovació antiga.

T’oferim una àmplia gamma de portes i finestres FINSTRAL perque s’adeqüin tots els elements en funció de l’arquitectura i el disseny de la teva llar. Disposem d’una gran varietat de materials, colors, superfícies i equipament al gust de cada client.

Instal·lem portes i finestres a mida de Finstral

Portes i finestres de PVC

Es distingeixen per una bona relació qualitat-preu i per una facilitat pel que fa al manteniment.

Portes i finestres de PVC i alumini

Per a millorar el model de PVC, recobrim l’exterior d’alumini per aconseguir una millor protecció dels canvis climatològics. L’ampli catàleg de models i colors del que disposem s’adaptarà perfectament al seu gust.

Portes i finestres de fusta i PVC

Els marcs de fusta són ideals per destacar la naturalitat en els espais interiors. A més a més, en combinació amb el PVC, reforça totes les prestacions del material.

Portes i finestres d’alumini

A través de l’ús de l’alumini FIN-Project, utilitzat des de fa molts anys per FINSTRAL, es redueix el gruix del marc del vidre i les fulles sense afectar a les seves prestacions.

Portes i finestres de fusta i alumini

A través de l’ús de l’alumini FIN-Project, utilitzat des de fa molts anys per FINSTRAL, es redueix el gruix del marc del vidre i les fulles sense afectar a les seves prestacions.

FINSTRAL PROTECT

Sabies que…

Només canviant les finestres i portes de vidre pots estalviar fins a un 50% en calefacció? 

Fes sostenible la teva llar i comença a crear un món millor. 

Avantatges i prestacions de les nostres portes i finestres FINSTRAL:

Protecció tèrmica i estalvi de calefacció
Les portes i finestres de PVC es caracteritzen per un excel·lent aïllament que deriva en un estalvi de calefacció a l’hivern i protegeixen l’habitatge de la calor durant l’estiu.
Protecció solar i tèrmica
Aquest model protegeix de l’escalfament excessiu a l’interior de la casa, gràcies a la funció d’absorció que fa el vidre exterior del producte.
Hermètics a la pluja i al vent
Les condicions de qualitat i els serveis de construcció i muntatge totalment fiables que ofereix FINSTRAL garanteixen una perfecta resistència als canvis climatològics.
Aïllament acústic
Les finestres de FINSTRAL estan fabricades amb un material òptim per a garantir un perfecte aïllament acústic.
Protecció antirobatori
L’equipament de les nostres finestres i portes està preparat per impedir els robatoris i, entre els nostres serveis, pot augmentar la seva seguretat per obtenir una major protecció.
Prevenció dels riscos
La nostra empresa garanteix una seguretat dels materials utilitzats per evitar les possibles lesions causades per les superfícies de vidre.
Disseny i fabricació a mida
Fabricació de portes i finestres a mida al gust dels nostres clients perquè s’adapti al disseny de la seva llar.
Promoció FINSTRAL Protect