FIRA MERCOEQUIP 2016

FIRA MERCOEQUIP 2016

Us esperem a la FIRA MERCOEQUIP!!!

Del 12 al 15 de Maig al recinte firal del Sotet, Fraga

Una fira amb més de 120 expositors. Un espai ideal pel networking, fer negocis i inspirar-te.

Descobreix en exclusiva els nostres productes FINSTRAL

Portes, finestres i tancaments. Tant si esteu pensant en reformar la casa o sou del sector, a Fusteria Ribes estarem encantats d’atendre-us.

A més a més, sorteig entre els clients d’un descompte especial en productes Finstral. No t’ho perdis!!

 

 

 

Ara 10% descompte amb parquet

Ara 10% descompte amb parquet

Vols parquet a casa?? Ara 10% de descompte

Caminar descalç per casa, sentir la calor de la llar… El que sempre has somiat, ara, ho tens més a prop que mai. Aprofita l’oferta limitada d’un 10% de descompte per instal·lar o canviar el parquet de casa.

Truca’ns ara al tel. 973 79 74 56.

FIRA FIMMA-MADERALIA

FIRA FIMMA-MADERALIA

Durant els dies del 2 al 5 de Febrer, Fusteria Ribes ha estat present a la Fira Fimma-Maderalia de València, una de les més importants del sector.  Hem estat agafant moltes idees i veient novetats per tal d’incorporar-les a les nostres feines i donar un servei més ampli als nostres clients.

Fira MERCOEQUIP

Fira MERCOEQUIP

Esteu pensant de reformar la casa? O teniu un projecte en ment? Veniu a visitar-nos a la Fira MERCOEQUIP de Fraga sobre equipament agrícola, industrial i comercial. Podreu descobrir la nostra exposició de finestres, portes i persianes de la marca FINSTRAL.

Us hi esperem amb descomptes especials i un sorteig d’una Wonderbox. Ah, i si veniu amb família, els més petits també s’ho passaran pipa amb les firetes situades a fora. Imprimiu les invitacions per accedir-hi gratuïtament.